GaiaTV

Et bevidst valg

Tom kurv

Tom kurv

Velkommen til butikken

Seneste produkter

Udskriv

Master Niham - Spørgsmål i tiden Overskud...

Vurdering: Endnu ikke vurderet
Spørgsmål i tiden Overskud...

Pris:
198,00 DKK
Beskrivelse

Master Niham Kanaliserer igen en ny bog. Den er den 4 bog i rækken af et kompendium på 7 bøger.

Niham fortæller i denne bog om at du er en sjæl, der ønsker at komme ind i en fysisk krop, for at opleve forskellige fysiske oplevelser.

Han fortæller om hvordan dine følelser og tanker påvirker både din krops tilstand og alle dine fysiske oplevelser.

Mennesker skal have overskud på ALLE planer, både det fysiske og det åndlige.

Læseren får en meget klar forståelse af alle kroppens mange funktioner. Når man ER den man ER, vil alle energier fl yde, så vil man ikke stræbe efter noget, fordi man er der.

Han forklarer at kroppen er den fysiske del, hvor vi som dens bevidsthed har mulighed for at se om alle energier fl yder, eller se om vi har følelser der blokerer fordi hvis der sker en stagnation i kroppen, vil det påvirke alt andet i ens liv.

Vi kan se kroppen fungerer som et spejl, der fortæller os hvis vi sætter blokeringer op, så det påvirker vores liv. På den måde har vi mulighed for enten at ændre på kroppens energi så den fl yder, eller ændre på de ydre ting.

Niham fortæller om den måde han ser mange af vores "sygdomme" på. Vi lærer at forstå det er alt i vores liv der skal være i et fl ov, så vil bade kroppen og hele ens liv være sund og vi vil have overskud, det er her balancen opstår.

Anmeldelser

Der er endnu ingen vurderinger af dette produkt.